Pioniers in medische film, animatie en virtual reality ervaringen

Medische films, die laten zien hoe nieuwe medicijnen werken op celniveau. Hoe stofjes zich hechten aan receptoren op de celwand. Volg hoe stofjes worden toegediend in de bloedsomloop en worden getransporteerd naar hun bestemming in het lichaam. Ontdek de meest prachtige reizen door het menselijk lichaam, mogelijk gemaakt door onze 3d animaties. Ervaar de ontwikkeling in een laboratorium van een medicijn tot aan het gebruik ervan door de patiënt. De complexiteit van het lichaam is pure schoonheid. Het versterkt de waardering voor de wetenschap die schuilt gaat achter de nieuwste ontwikkelingen in biotech industrie, pharmaceutische industrie en gezondheidszorg.

Uiteindelijk moet een medische film natuurlijk zijn doel bereiken: De uitleg moet heldeer in beeld worden gebracht waardoor elke kijker de boodschap bij zich blijft dragen en overtuigd raakt van de kwaliteit van het tentoongestelde product, maar ook het bedrijf wat daar achter staat.

medische films op cel niveau

SHOWREEL

Ons showreel geeft een goed overzicht van de kwaliteit van onze animaties. Zie het als een snelle manier om een gevoel te krijgen van de mogelijkheden die we bieden.

Glow’s films en interactieve apps gaan verder dan puur uitleggende films.

Ze zijn artistiek vervaardigd en communiceren met schoonheid. Wij geloven heilig in de kracht van verwondering bij de eerste indruk en een goed geconstrueerd verhaal. Glow Studio is door creativiteit gemotiveerd. Wij zijn een groep van ervaren regisseurs, designers, medische specialisten, programmeurs en animators. Al sinds 2004 creëren wij medische animatiefilms en zijn hiervoor geprezen en met meerdere internationale awards beloond. We zetten ons talent in om de meest complexe processen met schoonheid te visualiseren tot op atoomniveau.

awards gewonnen door Glow Studio
doorsnede oog en hoornvlies.
augmented reality voor health care

Mechanism of action

Mechanism of action is een mooi voorbeeld van complexiteit en schoonheid. MOA verwijst naar de biochemische werking van een middel. Er vinden miljarden interacties tussen stoffen plaats in ons lichaam, die in een gezonde situatie in balans zijn. Het is een complex samenspel, die vaak met sloten en sleutels worden vergeleken. Chemische reacties kunnen worden verstoord of versterkt door bijvoorbeeld gefabriceerde stoffen toe te voegen. Hierdoor kunnen ziektebeelden verminderen. Het visualiseren van dit proces vereist een goede afweging van wat je de kijker wil laten zien en kost enige voorbereiding. Een ideaal onderwerp voor een goed geplande medische films.

Wilt u een 3d animatie laten maken? Bent u op zoek naar een team, die snel kwalitatieve medische accurate animatiefilms kan leveren en daarnaast flexibel zijn in hun dienstbaarheid. Neem dan contact met ons op.

Medische animatie in mixed reality

Medische animatie en communicatie beperken zich niet tot het medium film. XR wat staat voor mixed realities is een verzamelnaam voor de nieuwe ontwikkelingen waar wij ons mee bezig houden. Deze technieken maken het mogelijk om animaties te laten combineren met de werkelijkheid om ons heen. Bij virtual reality en augmented reality ervaart een kijker nog intenser. Onze hersenen ervaren het verhaal als werkelijkheid, waardoor het een diepere indruk achter laat en langer als herinnering bij ons blijft. Om de kracht van bijvoorbeeld virtual reality te waarderen, moet je het ervaren. Wij zijn hiervan  overtuigd en presenteren daarom ook graag de mogelijkheden.

cel deling genzyme

Bent U op zoek bent naar een team, die snel kwalitatieve medische films kan leveren en daarnaast flexibel zijn in hun dienstbaarheid neem dan contact met ons op. Zie hierboven een aantal voorbeelden van medische animaties door ons gemaakt.

Onze klanten in de health care en biotech sector.

Menu